TAHNIAH!

Anda dapat buka halaman ini kerana pernah daftar atau sertai kelas Zoom Start-UP Ejen Lelong atau dah dapatkan rakaman kelas 'Rahsia Ejen Lelong'.

Hari ini saya nak jemput anda sertai Kelas Fast Start-UP Ejen Lelong Secara PERCUMA!

Ini adalah kelas Terbaru & Terhad untuk anda sahaja.

"Fast Start-UP Ejen Lelong ialah kelas Terbaru yang akan dedahkan dan tunjukkan kepada anda 3 langkah mudah untuk anda lebih cepat dan senang berada dalam kerjaya Ejen Hartanah Lelong Tanpa perlu keluarkan banyak kos dan modal."

Jom Saya Tunjukan Step by Step untuk Anda Bermula Jadi Ejen Hartanah Lelong Tanpa Modal.

FAST START-UP EJEN LELONG V02

"REVOLUSI EJEN HARTANAH LELONG"

TARIKH

17-06-2023 (SABTU)

MASA

10:00 AM (PAGI)

LOKASI

ZOOM APP (ONLINE)

PERCUMA & TERHAD!

Untuk

17
Orang Sahaja Pertama Sahaja!

DAFTAR KE KELAS INI SECARA PERCUMA Dibawah:

"Sekarang zaman beli rumah lelong secara e-bidding. Beli secara online sahaja. Dengan klik-klik dah boleh beli rumah lelong. Jadi ejen lelong kena ubah cara, dah tak sama macam dulu."
Muhd Firdaus Ejen Lelong v2
MD Firdaus Zahari
Auctioneer & Auction Advisor

Copyright © 2023 www.ejenlelong.com. All Rights Reserved.
DISCLAMER: Program ini disediakan untuk memberikan pendedahan dan peluang untuk memudahkan anda berada dalam kerjaya ejen hartanah lelong. Namun kejayaan anda bergantung kepada banyak faktor, antaranya ilmu pengetahuan, pengalaman, bimbingan, motivasi, sikap, niat peribadi, ketekunan, usaha, kerja keras dan tindakan.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.